Drift af din hjemmeside

HVEM ER VI

Vores webstedsadresse er: https://ps.fo. Hjemmesiden drives af Polarskelti, indehaver Thomas Skipper, bosiddende på Færøerne. Driften bliver varetaget af firmaet Polarskelti v/Thomas Skipper, som står for alt det tekniske.

HVILKE PERSONLIGE DATA VI INDSAMLER OG HVORFOR VI INDSAMLER DET

KONTAKTFORMULARER

Når du skriver til os, kan du nøjes med dit navn og e-mail adresse hvis vi skal skrive tilbage til dig. Vi gemmer ikke disse data eller sælger dem videre til 3. part. Hjemmesiden er også krypteret (https) og al data bliver gemt på en server som vi har 100% adgang til.

ANALYTICS

HVEM VI DELER DINE DATA MED

Vi hverken sælger eller deler dine data. Det eneste vi bruger Google Analytics til er at se anonyme statistikker såsom hvor mange der besøger hjemmesiden og hvilke lande de kommer fra.

HVOR LÆNGE VI GEMMER DINE DATA

Vi gemmer dine data så længe det er administrativt nødvendigt. De eneste data der bliver gemt, er dem du selv skriver ind når du foretager et køb på hjemmesiden. Dette er primært for at kunne sende fysiske pakker til dig, samt når vi skriver en regning for den eller de varer du har købt. Der er kun 2 personer hos Polarskelti der har adgang til disse data.

HVILKE RETTIGHEDER HAR DU OVER DINE DATA

Hvis du har en konto på dette websted, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

DIN KONTAKTINFORMATION

Du er altid velkommen til at kontakte os enten på mail eller på tlf. +298 507057.

YDERLIGERE INFORMATION

HVORDAN VI BESKYTTER DINE DATA

Hjemmesiden er krypteret og serveren som hjemmesiden ligger på, har vi 100% adgang til. Serveren er en VPS (Virtual Private Server) som fysisk står i Sverige i et stort datacenter. Denne server gemmer vi al data fra vores hjemmeside. Serveren er naturligvis også beskyttet med firewall og lange adgangskoder. Der er kun 1 administrator som har adgang til serveren – en administrator som tager sikkerhed og beskyttelse af data meget seriøst.

HVILKE DATABRUDSPROCEDURER VI HAR PÅ PLADS.

I tilfælde af at det lykkes en hacker at kompromittere vores hjemmeside  eller server (på trods af at vi bl.a. bruger Wordfence som er et værktøj som beskytter hjemmeside mod angreb) er vores databaser beskyttet med en stærk kryptering. Vi tager også daglig backup af både server og databaser. Backup som fysisk er på vores backup diske på Færøerne hvor vi har kontor. Der er kun 2 personer der har adgang til disse backup diske, som begge arbejder fo Polarskelti.

HVILKE TREDJEPARTER VI MODTAGER DATA FRA

Vi modtager ikke data fra andre. Det eneste data vi modtager fra denne side er det du skriver ind (navn, adresse, etc) hvis du foretager et køb. Selve transaktionen med betalingen af dankort sker via betalingsgateway NETS og Quickpay som står for alt omkring betaling og sikkerhed. Det eneste data vi modtager tilbage fra Quickpay er om betalingen er gået igennem, samt hvilken ordre, og beløbets størrelse. Vi kan naturligvis ikke se dit dankortnummer.

HVILKE AUTOMATISEREDE BESLUTNINGER OG/ELLER PROFILERING VI FORETAGER MED BRUGERDATA.

Ingen. Vi bruger ikke dine data aktivt til noget. Kun til at danne en faktura hvis du har foretaget et køb.