Den daglige drift af din hjemmeside

  • Hjemmeside hacket?
  • Ødelagt hjemmeside?
  • Mange spildte ressourcer og timer på at få det op at køre igen?

Er det et scenarie du kender til, eller håber at du ikke kommer til? Du har en hjemmeside som du sikkert har brugt mange penge og tid på at få op at køre. Hvordan er det nu med dit webhotel? Bliver der taget daglig backup? Bliver din WordPress opdateret? Er din side godt nok beskyttet mod angreb?

 

Slip for al bekymring. Lad os stå for den daglige drift.

 

Vi sørger for følgende:

  • Hosting af din hjemmeside på lynhurtig VPS server med fri trafik!
  • Hosting af e-mail (e-mail delen bliver håndteret af gigahost.dk)
  • Opdatering af dit webhotel - plugins / cms (fx WordPress)
  • Daglig backup af din hjemmeside + database.

Backups der bliver oprettet på vores server bliver kopieret til anden ekstern server, så vi har 2 backup. Det er helt i orden at være en smule paranoid når det kommer til sikkerhed og backup.

Herudover kan vi tilbyde hjælp til din hjemmeside med opdatering af indhold (nyheder, billeder, tekst, prisliste, etc).

 

Prisen for en driftsaftale er:

  • Hjemmesidedrift + 1 times support: 300,- pr. måned
  • Hjemmesidedrift + 3 timers support af hjemmeside: 700,- pr. måned
  • Flere timer - kontakt os for pris.

 

Kun hosting / webhotel af hjemmeside:

Ønsker du kun hosting eller webhotel med din hjemmeside, kan vi tilbyde dette for 110,- pr. måned. I prisen er inkluderet at vi tager daglig backup af din hjemmeside + database. Vi gemmer disse backup i 30 dage, og vil derfor kunne genskabe din hjemmeside. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os hvis du har problemer eller udfordringer med fx din WordPress.

 

Skræddersyet tilpasning:

Vi tilbyder også en skræddersyet løsning der dækker lige præcis dit behov for hjemmeside + drift. Kontakt os med dine ønsker og vi vender tilbage med en pris.

 

Er prisen ikke lidt høj?

Du kan nemt finde andre udbydere som kan have din hjemmeside for en billigere pris, og det er der naturligvis en grund til. Vores server, som er meget, meget hurtig, har vi bevidst valgt kun at have få webhoteller liggende på. Dette sikrer at din hjemmeside altid har masser af kræfter til de besøgende og ikke skal kæmpe om ressourcerne sammen med tusindvis af andre webhoteller.

Derudover tager vi også daglig backup af både hjemmeside og database. Dette er typisk et tilkøbsvalg hos billigere udbydere. Vi tager endda en backup af denne backup, som fysisk ligger et andet sted.

Og så er vi meget hjælpsomme, hvilket du vil opdage den dag det brænder på og du har problemer med din hjemmeside. Vi går meget langt for at hjælpe dig så godt vi kan.

vigepligtstavler - certificerede vejskilte fremstillet på Færøerne

Vi tager os af driften af din hjemmeside. Så kan du bruge din tid og kræfter på noget andet.