Om Polarskelti

Thomas Skipper er indehaver af POLARSKELTI, som er et færøsk ord for polar skilte.

 

Vi er et mindre men meget aktivt skiltefirma som har lavet en masse skilte til både private, erhverv og kommuner. Vi bor i Froðba, som er en lille bygd på Suðuroy - den lille perle af en ø man sejler i 2 timer med Smyril for at komme til. En perle i det store atlantiske hav. Her nyder vi den fantastiske natur hver dag. Det har vi nydt siden vi flyttede herop i 2009.

 

Vi har lavet og fortsætter med at lave alle former for kreative og visuelle ting til kunderne. Det er alt lige fra bryllupsetiketter der skulle monteres på flasker og til kæmpe skilte i Marghøllin, samt dronebilleder af erhvervsgrunde og boliger.

 

Vi designer og fremstiller alt inhouse, og kan derfor hjælpe dig hele vejen fra idé til færdigt resultat, om det er print, klistermærker, plakater, bannere, skilte eller online medier som fremstilling af hjemmesider, annoncer, etc.

 

Vi elsker vores arbejde og nyder at kunne være kreative hver eneste dag, og vores engagement i det vi laver, gør at vi er sikre på at vi kan levere et godt resultat. Hver gang.

 

Vi oplever dog at vi har så mange opgaver ad gangen at der kan komme lidt leveringstid, men vi gør hvad vi kan for at give dig så god en service som muligt.

Lidt opgaver vi har lavet gennem tiden