Salg af Lenovo TAB tablet

Sælges: Brugt ca. 3 timer. Købt i Elding 2018. Stadig med garanti.

Sælges til højestbydende over 250,- Buddene slutter mandag aften kl. 23.

Lenovo Tab 10 tabletten er en utrolig god enhed til hele familien.

Den store 10,1” IPS-skærm har en god HD-opløsning og giver dig en bred visningsvinkel, hvilket er perfekt når du skal se film.

Oplev en kraftfuld lyd fra Dolby Atmos højttaleren.

Med personlige kontoer kan hvert familiemedlem få sin egen konto, med egne indstillinger og hukommelsesplads.

Derudover kan de mindste i familien trygt have det sjovt og surfe på nettet med den smarte Kids-funktion med forældrekontrol.

Processor: Tab4 er udstyret med en Qualcomm Snapdragon 212 Quad Core processor, der uden problem kører de mest almindeligste apps og programmer.

Processoren understøttes af 1 GB onboard RAM.

Hukommelse: Den indbyggede flash-hukommelse er på 16 GB og kan udvides med Micro SD-kort.

Skærm: Den 10,1” store IPS-touchskærm har en knivskarp 1280×800 HD-opløsning. IPS-teknologien gør, at du får klarer farver og en bredere visningsvinkel.

Kamera: Bagsidekameraet er på hele 5 MP, der giver flotte fotos, mens det klarer en videooptagning på 1080p Full HD med autofokus. Frontkameraet er på 2 MP, hvilket er perfekt til videosamtaler.

Android 6.0 Marshmallow: Dette operativsystem fra Android giver dig mulighed for at tilpasse din tablet til dine personlige præferencer. Få større kontrol over alle apps og indstillinger. Android 6.0 Marshmallow sikrer desuden længere batteritid.

Batteri: Det indbyggede Li-ion batteri har en kapacitet på hele 7.000 mAh, hvilket giver dig op til 10 timers brug på en enkelt opladning.

Tilslutning:
– WiFi-n, Bluetooth 4.0
– Micro USB 2.0 port til dataoverførelse og opladning
– Micro SD-hukommelseskortlæser
– Integreret GPS navigationssupport
– 3.5 mm stereo mini-jack