Flotte plakater skaber stemning

Alene i størrelsen vil en plakat skille sig ud fra mængden. Skal vi designe plakaten for dig, får du også et professionelt look der vil smitte positivt af på det din plakat fortæller.

 

Er det en event? Et produkt? Et tilbud? Mulighederne er uendelige med en plakat.

Har du et produkt du skal have solgt? Få os til at lave plakaten for dig. Vi elsker at designe og er meget passionerede omkring at skabe et ordentligt resultat - hver gang.

showcase plakater_samlet

Portrætfoto af alle fra Lista B, Vágur

Af skipper | 31. oktober 2016

I forbindelse med valg i Vágur i 2016, var der flere der gerne vil have taget portrætbillede til deres valgplakater. Fx alle fra Lista B i Vágur, hvor vi tog vi et fælles gruppebillede, som senere blev printet som et stort banner, samt enkelte portrætbilleder, som fx Erhard Joensen. Designet af valgplakaten skulle vi også…

Valgplakat til Kristin Michelsen

Af skipper | 2. oktober 2016

I forbindelse med valget i Tvøroyri i 2016 kontaktede borgmester Kristin Michelsen os for at få taget portrætbilleder og gruppebillede af hans nye parti “Kommunulistin”. Vi tog billederne en flot solskinsdag. Det blev gjort foran muren ved Tvøroyri hospital for at skabe en flot baggrund. Herefter designede vi den valgplakat som senere kom op og…

Portrætfoto af Anita Vibergsdóttir

Af skipper | 2. oktober 2016

I forbindelse med valg på Tvøroyri, ønskede Anita Vibergsdóttir at få taget et godt portrætbillede. Vi tog hjem til hende, tog portrætbilledet og efterfølgende skulle vi printe valgplakaterne.